Διαχειριστείτε το έξυπνο σπίτι σας με όποιο τρόπο ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Τα οικιακά ρολά σας, τις τέντες ή την αυλόπορτα σας μπορείτε να τα διαχειριστείτε όπως επιθυμείτε. Πατώντας απλά ένα κουμπί, κεντρικά μέσω ενός τηλεχειριστηρίου ή αυτόματα χρησιμοποιώντας αισθητήρες.

4 καλοί λόγοι για να επιλέξετε τηλεχειριστήρια και αισθητήρες Somfy

Ελέγξτε απομακρυσμένα!

Συνδέστε όλον τον ηλεκτροκίνητο εξοπλισμό στο τηλεχειριστήριό σας για γρήγορη και εύκολη λειτουργία! Το πρωί, για παράδειγμα, μπορείτε να ανοίξετε όλα τα ηλεκτροκίνητα οικιακά ρολά σας με ένα μόνο τηλεχειριστήριο.

Προγραμματίστε σενάρια!

Προγραμματίστε ενέργειες για διάφορες στιγμές της ημέρας που θεωρείτε σημαντικές. Μπορείτε εύκολα να προγραμματίσετε τα ρολά σας να ανεβαίνουν μια συγκεκριμένη ώρα κάθε πρωί και να κατεβαίνουν αυτόματα κάθε βράδυ.

Αυτοματοποιήστε!

Οι λύσεις μας χρησιμοποιούν αισθητήρες ήλιου που δίνουν τη δυνατότητα στα ρολά, στις περσίδες και στις ρολοκουρτίνες σας να ανεβαίνουν και να χαμηλώνουν αυτόματα για να διατηρούν το σπίτι σας δροσερό τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Τολμήστε τη πολυχρωμία!

Προσαρμόστε το χρώμα της θήκης και του πλαισίου του τηλεχειριστηρίου σας ώστε να ταιριάζει με την εσωτερική σας διακόσμηση. Στη Somfy, σκεφτόμαστε τα πάντα, ακόμα και το ντιζάιν!

Επιλέξτε τη λύση που σας ταιριάζει!

Η Somfy σας βοηθά να κάνετε τη σωστή επιλογή ανάλογα με τις ανάγκες σας

Ελέγξτε απομακρυσμένα τα έξυπνα οικιακά προϊόντα Somfy με το τηλεχειριστήριο πολλαπλών καναλιών για να ελέγχετε ταυτόχρονα πολλές συσκευές.

Επιλέξτε τον έξυπνο hub TaHoma® για το κλείσιμο των ρολών σας, ενεργοποίηση του συναγερμού και απενεργοποίηση του φωτός χωρίς να χρειάζεται να πατήσετε ξεχωριστά κάθε διακόπτη. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε έναν αισθητήρα ήλιου ή αισθητήρα ανέμου στο μπροστινό μέρος του σπιτιού σας για να αυτοματοποιήσετε το κλείσιμο των ηλεκτρικών ρολών σας όταν ο ήλιος πέφτει. Ή χρησιμοποιήστε έναν αισθητήρα θερμοκρασίας για να ενεργοποιήσετε το άνοιγμα ή το κλείσιμο των ρολών σας ανάλογα με τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας στο σπίτι σας.

Μια πλήρης γκάμα τηλεχειριστηρίων και αισθητήρων!

Τηλεχειριστήριο Situo 5 RTS Pure II

Τηλεχειριστήριο 5 καναλιών για τον έλεγχο περσίδων, ρολών, προϊόντων θέρμανσης ή φωτισμού τεχνολογίας RTS.

Αισθητήρας ήλιου Sunis io

Για τον έλεγχο της έντασης του φωτός, προσαρμόζει αυτόματα τα έξυπνα προϊόντα Somfy. Εύκολος στην εγκατάσταση !

Situo io

Τηλεχειριστήριο για τον έλεγχο περσίδων, ρολών, προϊόντων θέρμανσης ή φωτισμού τεχνολογίας io.

Τηλεχειριστήριο Situo 5 RTS Pure II

Τηλεχειριστήριο 5 καναλιών για τον έλεγχο περσίδων, ρολών, προϊόντων θέρμανσης ή φωτισμού τεχνολογίας RTS.

TOP