ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ!

Η Somfy σας παρέχει όλες τις λύσεις που χρειάζεστε για να ελέγχετε την καθημερινή σας ζωή στο σπίτι.

Ο ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τα ηλεκτρικά ρολά, οι τέντες, τα φώτα, η θέρμανση, οι αυλόπορτες και οι γκαραζόπορτες, συνδέονται και μπορείτε να τα διαχειριστείτε απομακυσμένα. Απελευθερώνεστε από τους καθημερινόυς σας περιορισμούς μέσα από μία μεγάλη γάμα εξελιγμένων προϊόντων  που ταιριάζουν στον τρόπο ζωής σας!

Τεχνολογίες και συμβατότητα!

Οι ασύρματες τεχνολογίες της Somfy διευκολύνουν τη διαχείριση του σπιτιού σας, παρέχοντάς σας περισσότερη άνεση & ασφάλεια.
Τα ηλεκτροκίνητα προϊόντα επικοινωνούν έτσι μεταξύ τους, ασύρματα, χρησιμοποιώντας ενσωματωμένη τεχνολογία ραδιοκυμάτων.
Αυτό σημαίνει ότι ο εξοπλισμός μπορεί να ομαδοποιηθεί και να ελεγχθεί συλλογικά από τηλεχειριστήριο ή λύσεις αυτοματισμού.
Τα συστήματά μας με δυνατότητα κλιμάκωσης σας επιτρέπουν να προσθέστε εξοπλισμούς καθώς εξελίσσονται οι ανάγκες σας.

Τώρα είναι η ώρα να μεταβείτε σε ένα συνδεδεμένο σπίτι, διατηρώντας παράλληλα την αρχική ολοκληρωμένη όψη του συστήματος.

Ασύρματη τεχνολογία πολλαπλών σημάτων!

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Η τεχνολογία io-homecontrol είναι πρωτόκολλο ραδιομετάδοσης που χρησιμοποιείται από μεγάλες επωνυμίες συμπεριλαμβανομένων των: Velux για παράθυρα οροφής, Niko για φωτισμό, Ciat, Honeywell και Atlantic για θέρμανση… και φυσικά της τελευταίας γενιάς μοτέρ Somfy!
Είναι η τεχνολογία αναφοράς για επωνυμίες ειδικών για το σπίτι.

Οι δυνατότητες της τεχνολογίας io-homecontrol είναι:

Έξυπνη: Τα σχόλιά της σας επιτρέπουν να γνωρίζετε την κατάσταση των συσκευών σας σε πραγματικό χρόνο.
Μπορείτε να ελέγχετε τις συσκευές σας χωρίς να χρειάζεται να κουνηθείτε.
Είναι ιδανική για απομακρυσμένο έλεγχο των προϊόντων!
Εξαιρετικά ασφαλής: Το κλειδί κρυπτογράφησης είναι αποκλειστικό σε κάθε εγκατάσταση για ασφαλή επικοινωνία μεταξύ των προϊόντων.

 

Η ασύρματη τεχνολογία της Somfy!

Τεχνολογία αναφοράς.

Το παραδοσιακό πρωτόκολλο ραδιομετάδοσης RTS της Somfy με περισσότερα από 10 εκατομμύρια κομμάτια εξοπλισμού εγκατεστημένα παγκοσμίως.Αυτή είναι η τεχνολογία αναφοράς για τις λύσεις μας που διατίθενται στα καταστήματα με είδη DIY Somfy & για υπάρχον προϊόντα Somfy.

Οι δυνατότητες της τεχνολογίας RTS είναι:

Μπορείτε να ελέγχετε τις συσκευές σας χωρίς να χρειάζεται να κουνηθείτε.
Είναι ιδανική για απομακρυσμένο έλεγχο των προϊόντων!

Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στην τεχνολογία Somfy Radio Technology και στο io-homecontrol®;

Ο κοινός παράγοντας μεταξύ των δύο τεχνολογιών οικιακού αυτοματισμού είναι η απλή εγκατάσταση, χωρίς ηλεκτρική καλωδίωση για τα σημεία ελέγχου. Είναι επίσης εξίσου προσαρμόσιμες, καθώς μπορείτε να προσθέσετε ηλεκτροκίνητο εξοπλισμό ή αυτόματα συστήματα ανάλογα με τις ανάγκες σας, χωρίς να χρειάζεται να επαναρρυθμίσετε το σύστημα. Τέλος, και οι δύο διευκολύνουν τη ζωή σας χάρη στις εκτεταμένες δυνατότητες τηλεχειρισμού, με τις οποίες μπορείτε να ελέγχετε ολόκληρη την εγκατάσταση από το ίδιο σημείο ελέγχου. Ενώ η τεχνολογία Somfy Radio Technology σχετίζεται κυρίως με τα ανοίγματα του σπιτιού, με το io-homecontrol® μπορείτε να ελέγχετε άλλο εξοπλισμό γύρω από το σπίτι, όπως τα συστήματα θέρμανσης, φωτισμού, εξαερισμού ή ασφάλειας πρόσβασης.

Η τεχνολογία io έχει το το πλεονέκτημα της αμφίδρομης επικοινωνίας, έτσι ώστε να μπορεί ο χρήστης να γνωρίζει την κατάσταση των προϊόντων του (πχ. ξεχασμένα ρολά ανοικτά, τα φώτα του κήπου είναι σβησμένα το βράδυ κλπ.), όπου και αν βρίσκεται μέσα από το κινητό του.

TOP