ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στην υψηλή τεχνολογία της κοπής και επεξεργασίας κουφωμάτων αλουμινίου, η DRYTECH HELLAS αναδεικνύεται ως πρωτοπόρος και καινοτόμος εταιρεία στον τομέα της βιομηχανίας.
Η πορεία μας υπογραμμίζει την αξία μας και τη θέση μας ως ηγέτες στον κλάδο.

Κατασκευάζουμε, παράγουμε και εξάγουμε υψηλής ποιότητας κουφώματα αλουμινίου και uPVC σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες όπως η ALUMIL, η EXALCO και η REHAU, προσφέροντας απόλυτη ικανοποίηση στους πελάτες μας.

Καινοτομούμε με το υβριδικό κούφωμα που δημιουργήσαμε, συνδυάζοντας θερμοδιακοπή, ατσάλινους μηχανισμούς κλειδώματος της γερμανικής εταιρείας G-U, ενεργειακά διπλά και τριπλά τζάμια με αέριο Argon από τις εταιρείες SAINT GOBAIN και GUARDIAN, και συστήματα ασύρματου αυτοματισμού της εταιρείας SOMFY. Αυτή η τεχνολογική καινοτομία απλοποιεί την καθημερινότητά μας, προσφέροντας αυτονομία και άνεση.

Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν συστήματα σήτας και σκίασης βασισμένα στην παγκόσμια ιαπωνική τεχνολογία METACO και κατασκευάζονται από την αξιόπιστη εταιρεία GS A.E.B.E., εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα και αντοχή. Καλύπτουμε κάθε ανάγκη, προσφέροντας κομψές λύσεις για την προστασία από εντόμους.

Σε συνεργασία με πιστοποιημένες εταιρείες στην Ευρώπη, όπως η ιταλική DIERRE, η ισπανική DELOME και η ελληνική ARTIST, προσφέρουμε τις καλύτερες πόρτες ασφαλείας στην Ευρώπη, καλύπτοντας τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς, συμπεριλαμβανομένων των νέων πυραντοχών πορτών ασφαλείας.

Στη DRYTECH HELLAS, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης που αντανακλά τον επαγγελματικό μας χάρτη.

Είμαστε εδώ για να σχεδιάσουμε το μέλλον μαζί.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Οι πιστοποιήσεις είναι εργαλεία κατάρτισης ή επανεκπαίδευσης σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών αντικειμένων.
Παρέχουν στον κάτοχο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, καθώς πιστοποιούν γνώσεις και δεξιότητες που έχουν ελεγχθεί σε θεωρητικό ή/και πρακτικό επίπεδο, και αφορούν τόσο την ελληνική όσο και τη διεθνή αγορά εργασίας.

H εταιρεία μας  έχει καθιερώσει συγκεκριμένες διαδικασίες παραγωγής & ελέγχου, και έχει λάβει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις απο τους παρακάτω φορείς:

Στηριζόμαστε στην μέγιστη ποιότητα κατασκευής των προϊόντων μας, τηρώντας τη συγκεκριμένη διαδικασία παραγωγής όπως ορίζουν οι ευρωπαϊκοί κανόνες συμμόρφωσης και οι ακριβείς προϋποθέσεις που ορίζουν οι διεθνείς διαλείψεις και οι εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ;

Στοχεύουμε στην ποιότητα.

Οι τεχνίτες μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και έχουν λάβει την απαραίτητη εκπαίδευση για την κατασκευή και τοποθέτηση των κουφωμάτων μας. Παρέχουμε στους εργαζομένους μας συνεχή κατάρτιση και επιμόρφωση, προκειμένου να εξασφαλίζουμε ότι διαθέτουν τις πιο πρόσφατες γνώσεις και δεξιότητες στον κλάδο μας.

Χρησιμοποιούμε κορυφαία υλικά και εξαρτήματα.

Στηριζόμαστε σε ευρωπαϊκές εταιρίες που διαθέτουν πιστοποιήσεις ποιότητας και εγγυώνται την υψηλή αντοχή των προϊόντων τους.

Κορυφαία ποιότητα στην καλύτερη τιμή.

Παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις της αγοράς, προκειμένου να προσφέρουμε τη μέγιστη ποιότητα στην καλύτερη τιμή.

Σεβόμαστε τον χώρο σας

Φροντίζουμε για τη διακριτική παρουσία μας, προστατεύοντας τα ευαίσθητα αντικείμενα και τις επιφάνειες γύρω από το κούφωμα.

Σωστή εξυπηρέτηση.

Η δουλειά μας είναι να σας συμβουλεύουμε σχετικά με την επιλογή, την εγκατάσταση και τη συντήρηση των κουφωμάτων σας.

ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ
TOP