ΕΞΥΠΝΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ

ΚΑΙ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΩΝ ΚΛΕΙΔΙΩΝ

ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!

Διαχειριστείτε εύκολα και από απόσταση την πρόσβαση στο σπίτι σας για την οικογένεια, τους φίλους, τους ενοικιαστές κ.λ.π. με μερικά μόνο κλικ, χάρη στην εφαρμογή smartphone. Μείνετε ήρεμοι, επιλέγοντας τη λειτουργία πρόσβασης: εφαρμογή, μπρελόκ, κωδικός, βραχιολάκι, μαγνητική κάρτα ή απλά τα κλειδιά! Μπορείτε επίσης να ορίσετε προσωρινές ή μόνιμες προσβάσεις και να τις ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Ξεκλειδώστε, από απόσταση, την πόρτα του σπιτιού σας απευθείας από το κινητό σας για να δώσετε πρόσβαση στο παιδί σας που ξέχασε το κλειδί του. Ελέγξτε τις αφίξεις και τις αναχωρήσεις από το σπίτι σας ενώ βρίσκεστε μακριά, δημιουργώντας μόνιμη ή προσωρινή πρόσβαση στην οικονόμο σας που έρχεται για παράδειγμα κάθε Δευτέρα ή για φίλους που έχουν έρθει να σας δουν για λίγες ημέρες.

ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Διαλέξτε τον τρόπο πρόσβασης της επιλογής σας: με την εφαρμογή του κινητού σας, με το μπρελόκ, με το βραχιολάκι, με την κάρτα, με κωδικό ή απλά με τα κλειδιά...

Επειδή δεν έχουμε όλοι τον ίδιο τρόπο ζωής, η έξυπνη κλειδαριά της Somfy σας επιτρέπει να εισέρχεστε στο σπίτι σας με όποιον τρόπο επιθυμείτε.

ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η έξυπνη κλειδαριά της Somfy διαθέτει πιστοποιημένο κύλινδρο με αντοχή στη διάβρωση, τις παρεμβολές και το τρυπάνι. Η κρυπτογράφηση τύπου τραπεζικής κάρτας παρέχει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας για την μέγιστη προστασία των δεδομένων σας. Βέλτιστη αξιοπιστία!

ΣΥΝΔΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

Συνδέστε την έξυπνη κλειδαριά με τα ηλεκτροκίνητα ρολά σας για ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Με το TaHoma®, μπορείτε να συγκεντρώσετε τη διαχείριση του εξοπλισμού σας και να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα που συνδυάζει την κλειδαριά, την ηλεκτροκίνητη αυλόπορτα, τα ηλεκτροκίνητα ρολά κ.τ.λ.

Όταν φεύγετε από το σπίτι μπορείτε να κλείσετε τα ηλεκτροκίνητα ρολά, να ενεργοποιήσετε τον συναγερμό και να κλειδώσετε την πόρτα με ένα μόνο κλικ από την εφαρμογή TaHoma®.

ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΑΣ!

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΑ!

Χρησιμοποιείστε το internet και το wifi για να κλειδώσετε ή ξεκλειδώσετε την έξυπνη κλειδαριά Somfy όπου κια βρίσκεστε με την εφαρμογή Somfy keys.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ!

Χρησιμοποιείστε την εφαρμογή Somfy keys για να προσθέσετε προσωρινά ή μόνιμα προφίλ για συγκεκριμένη χρονική διάρκεια, με 2 μόνο κλικ και απεπενργοποιήστε το σε λίγα δευτερόλεπτα.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ!

Ελέγξτε πόιος εισέρχεται ή εξέρχεται από το σπίτι σας με ειδοποιήσεις ανοίγματος ή κλεισίματος για την πόρτα εισόδου σας που στέλντονται από την εφαρμογή Somfy keys του κινητού σας.

TOP