ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ALUMIL ΓΙΑ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΑ MINIMAL ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ

Το SMARTIA M9660 PHOS δίνει την δυνατότητα υλοποίησης τυπολογιών κρυφού φύλλου. Χάρη στο minimal σχεδιασμό του μεγιστοποιεί το φυσικό φωτισμό και μειώνει περαιτέρω το εμφανές πλάτος αλουμινίου διατηρώντας τις υψηλές επιδόσεις θερμομόνωσης και στεγάνωσης που χαρακτηρίζουν τα ανοιγόμενα θερμομονωτικά συστήματα.

Η φιλοσοφία σχεδίασης «PHOS» αποτελεί για την ALUMIL την «αιχμή» του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου όσον αφορά το design. Η ένταξη του M9660 σε αυτή την εκλεκτή λίστα συστημάτων απογειώνει τις ήδη πολυάριθμες δυνατότητές του. Μια πρώτη σημαντική τροποποίηση είναι το γεγονός ότι το M9660 εμπλουτίζεται πλέον με τυπολογίες κρυφού φύλλου, κάτι που ενισχύει σημαντικά την αισθητική του ταυτότητα.

SMARTIA M9660 PHOS

SMARTIA M9660 PHOS

Αξίζει ακόμη να επισημάνουμε ότι το M9660 PHOS είναι ιδανικό για ένα ολιστικό και ενοποιημένο αποτέλεσμα, στις περιπτώσεις έργων όπου απαιτούνται τόσο συμβατικές τυπολογίες (M9660), όσο και πιο minimal (M9660 PHOS). Το SMARTIA M9660 PHOS διατίθεται σε δύο θερμομονωτικές εκδόσεις, τη Standard και τη Hi, παρέχοντας ευελιξία σε σχέση με τις ενεργειακές, αλλά και τις συνολικές του επιδόσεις.

HI

STANDARD

Υδατοστεγανότητα:

Κατηγορία E750

Αεροδιαπερατότητα:

Κατηγορία 4

Ανεμοπίεση:

Κατηγορία C5

Ηχοδιαπερατότητα

45dB

Πάχος υαλοπίνακα

26mm

Θερμοδιακοπή

24mm Πολυαμίδιο

Θερμοπερατότητα

Uf = 2.5 - 3.6 W/(m2K)

ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ

G-U UNI-JET MULTILOCK

 

Η DRYTECH HELLAS έχει επιλέξει τον τελευταίας τεχνολογίας μηχανισμό UNI-JET της G-U. Ευφυείς τεχνικές λύσεις, που διαμορφώνουν ένα έξυπνο σύστημα με εξαρτήματα του περιμετρικού μηχανισμού που προσαρμόζονται  μεταξύ τους με ακρίβεια. Ο μηχανισμός UNI-JET έχει σχεδιαστεί με στόχο την ευκολία στην ρύθμιση και στον χειρισμό. Εκτός από το άνετο άνοιγμα και κλείσιμο, σημαντικό ρόλο παίζει στους μηχανισμούς παραθύρων και η αντιδιαρρηκτική προστασία.
Ο τύπος του κεντρικού συστήματος κλειδώματος είναι πάντα ίδιος, ανεξάρτητα από τα στάνταρ ασφάλειας - από τη βασική ασφάλεια μέχρι τις ελεγμένες κατηγορίες αντιδιαρρηκτικής προστασίας RC1/WK1 έως και RC3/WK3.

Κρυφοί μεντεσέδες

Εντελώς κρυφοί μεντεσέδες ικανοποιούν υψηλές απαιτήσεις ως προς τον σχεδιασμό, την άνεση και στον χειρισμό, ανοίγοντας νέες δυνατότητες για τη διαμόρφωση και το σχεδιασμό των παραθύρων. Δεν υπάρχουν τρύπες στην κάσα, δεν προκαλείται ζημιά κατά τις εργασίες και είναι ελεγμένα από το ift Rosenheim για αντοχή σε φύλλο έως και 130Kg. Χάρη στους εντελώς κρυφούς μεντεσέδες, τα προφίλ των παραθύρων γίνονται το οπτικό σημείο αναφοράς προσφέροντας μια κομψή συνολική εμφάνιση με καθαρές γραμμές στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό παρέχοντας ταυτόχρονα ίδια λειτουργικότητα και ασφάλεια.

Cleverle

Τα ρυθμιζόμενα κλείστρα του περιμετρικού μηχανισμού G-U Uni-Jet προσφέρουν ιδανικές ιδιότητες λειτουργίας και εύκολη ρύθμιση. Επιπρόσθετα, η έξυπνη τεχνολογία Cleverle, που ενσωματώνουν, εξομαλύνει αποστάσεις φύλλου με κάσα από 8,5 έως 15 mm για αυτόματη ρύθμιση μικρών ανοχών, ιδανικές ιδιότητες λειτουργίας και ευκολότερη συντήρηση.

Ανορθωτής φύλλου με ασφάλεια ανάκλισης

Ο ανορθωτής φύλλου ανασηκώνει το φύλλο απαλά στη θέση κλειδώματος. Έτσι επιτρέπει τον άνετο χειρισμό και προλαμβάνει λανθασμένους χειρισμούς, οδηγώντας το φύλλο στην σωστή θέση λειτουργίας και εμποδίζοντας ταυτόχρονα το κρέμασμα (απορρύθμιση) του. Επίσης η ασφάλεια ανάκλισης εμποδίζει κάθε λάθος κίνηση του χερουλιού. Όλα αυτά εξασφαλίζουν μια σταθερή και σωστή λειτουργία του κουφώματος..

Πολυεπίπεδος εξαερισμός

Το πρωτοποριακό σύστημα ανάκλισης επιτρέπει την επιλογή μεταξύ δύο διαφορετικών θέσεων ανάκλισης, ικανοποιώντας κάθε ανάγκη εξαερισμού. Επίσης διαθέτουν ένα αποτελεσματικό σύστημα σταθεροποίησης που διατηρεί τα φύλλα σταθερά στην θέση της ανάκλισης ακόμη και σε έντονη ανεμοπίεση.

Προστασία ferGUard

Όλα τα εξαρτήματα του περιμετρικού μηχανισμού G-U Uni-Jet έχουν ειδική επίστρωση νανοτεχνολογίας ferGUard η οποία προστατεύει αποτελεσματικά από τις επιδράσεις του περιβάλλοντος τον μηχανισμό, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια άψογη λειτουργία και εμφάνιση. Αυτό περιλαμβάνει γαλβανισμένο το βασικό υλικό, παθητικοποίηση με νανοσωματίδια και στη συνέχεια οπτική σφράγιση.

Όλα τα εξαρτήματα του περιμετρικού μηχανισμού G-U Uni-Jet διαθέτουν CE πιστοποιημένo από το ανεξάρτητο ινστιτούτο ift Rosenheim.

ΛΑΒΕΣ - ΠΟΜΟΛΑ

Κουφώματα εξοπλισμένα με λαβές Hoppe Secustik.

Hoppe Secustic

Toulon

 

Hoppe Secustic

Metz

 

Hoppe Secustic

New York

 

Hoppe secustic

Atlanta

 

Hoppe secustic

Luxenburg

 

Hoppe secustic

Tokyo

 

ΧΡΩΜΑΤΑ

Η σειρά secustic προσφέρει έξι αποχρώσεις ηλεκτροστατικής βαφής.

ΛΕΥΚΟ

ΜΑΥΡΟ

ΑΣΗΜΙ

ΧΡΩΜΙΟ

ΑΝΘΡΑΚΙ

ΜΠΡΟΝΖΕ

ΣΥΜΒΑΤΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

ΔΙΠΛΟ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ

TRIPLEX ΔΙΠΛΟ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ

TRIPLEX ΔΙΠΛΟ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΒΑΦΕΣ

ΒΑΘΟΣ ΚΑΣΑΣ 56 mm
ΒΑΘΟΣ ΦΥΛΛΟΥ -
ΒΑΡΟΣ ΦΥΛΛΟΥ έως 130 Kg
ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΜΦΑΝΕΣ ΥΨΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ  70,5mm
ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΜΦΑΝΕΣ ΠΛΑΤΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΟΛΩΝΑΣ (ΜΠΙΝΙ) 101 mm
ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ G-U MULTILOCK
ΕΙΔΟΣ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ Περιμετρική, τριών επιπέδων EPDM ελαστικά
ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΑΤΩΚΑΣΙΟΥ 15 mm
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΔΙΑΡΡΗΞΗ RC2
  • Εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής
  • Δυνατότητα ολιστικής λύσης σε έργα όπου η απαίτηση του M9660 είναι το ζητούμενο.
  • Ευκολία κατασκευής.
  • Κομψή εμφάνιση χάρη στις ίσιες γραμμές των προφίλ
  • Κατάλληλο για όλες τις κλιματικές ζώνες χάρη στα υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης.
  • Ιδανικό για νέα αλλά και ανακαινισμένα κτιριακά έργα κατοικιών και γραφείων.
  • Υψηλές πιστοποιημένες επιδόσεις.

ΤΥΠΟΛΟΓΙΕΣ

Όλες οι διαθέσιμες τυπολογίες

Μονόφυλλο σταθερό

Μονόφυλλο ανοιγόμενο-ανακλινόμενο

Ανοιγόμενο - ανακλινόμενο με φεγγίτη

Δίφυλλο ανοιγόμενο - ανακλινόμενο

Δίφυλλο ανοιγόμενο - ανακλινόμενο παράθυρο με σταθερό επάνω

Δίφυλλο ανοιγόμενο - ανακλινόμενο παράθυρο με παντζούρι

Δίφυλλο ανοιγόμενο - ανακλινόμενο με σταθερά εκατέρωθεν

Δίφυλλο ανοιγόμενο - ανακλινόμενο με φεγγίτη

Μονόφυλλη ανοιγόμενη μέσα/έξω

Μονόφυλλη ανοιγόμενη μέσα/έξω και σταθερό

Δίφυλλη ανοιγόμενη μέσα/έξω

Μονόφυλλη ανοιγόμενη μέσα/έξω, φέγγιτη και σταθερά

TOP