Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Μια κατηγορία από μόνη της!

ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΕ 74 mm ΒΑΘΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Η GEALAN δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εξισορρόπηση των συστημάτων τεχνικά και οικονομικά και περιβαλλοντικά. Γι' αυτό η ανάπτυξη του GEALAN-LINEAR® στοχεύει α ευρύ φάσμα απαιτήσεων. Η τεχνολογία των 74 χλστ., μια περαιτέρω εξέλιξη στα 70 χλστ τμήμα, εξασφαλίζει υψηλή σταθερότητα όταν συνδυάζεται με σύγχρονο λειτουργικό γυαλί, και το Η πολυθάλαμος κατασκευή παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια, ηχομόνωση και θερμομόνωση. Η ευελιξία του συστήματος ολοκληρώνεται με τον κομψό γραμμικό σχεδιασμό, ακολουθώντας έτσι η μινιμαλιστική τάση της σύγχρονης αρχιτεκτονικής.

ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Το σύστημα έχει σχεδιαστεί σε σταθερά γραμμικό στυλ, που αυτή τη στιγμή δίνει τον τόνο στην αρχιτεκτονική.
Μια γκάμα από αντιστοίχιση υαλοπίνακα και πλαισίου συνεχίζουν το συνεπές σχέδιο του τόσο στην εξωτερική όσο και στην εσωτερική πλευρά των παραθύρων.
Το στενό πλαίσιο σε συνδιασμό με το στενό φύλλο παρέχουν περισσότερο φως στο κτίρια.

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΜΕ ΣΤΥΛ

Ο καθαρός, γωνιακός σχεδιασμός του GEALAN-LINEAR® έχει αναζωογονητική διαχρονική ελκυστικότητα και συμβαδίζει με τη σύγχρονη αρχιτεκτονική.
Ειδικά σε νέα κτίρια, γωνιακές φόρμες και καθαρές γραμμές καθορίζουν την τάση προς ανοιχτές και ήρεμα σχεδιασμένες προσόψεις

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΔΥΝΗΤΙΚΟ

Είτε πρόκειται για νέα κατασκευή είτε για ανακαίνιση, η GEALAN-LINEAR® εντυπωσιάζει με την ευελιξία του. Είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα συστήματος που περιλαμβάνει παράθυρα, μπροστινές πόρτες και συρόμενες πόρτες.
Μπορεί να επεκταθεί με την καινοτομία GEALAN της συγκόλλησης GEALAN-STV® τεχνολογία.

Πλεονεκτήματα

• Λεπτό βάθος κατασκευής σε καθαρό, ίσιο σχέδιο
• Στενά πλάτη προσώπου για περισσότερο φως στο εσωτερικό
• Εξαιρετική σταθερότητα χάρη στα ενισχυτικά χάλυβα
• Λύσεις για παράθυρα, μπαλκονόπορτες και πόρτες εισόδου
• Γωνιακή όψη 90° εξωτερικά και εσωτερικά
• Ιδανικό για ανακαινίσεις, ανακαινίσεις και καινούργια κτίρια - ανθεκτικά και με διαρκή αξία
• Εκτεταμένο πρόγραμμα αλουμινόχαρτου διακόσμησης από λείες έως εξαιρετικά ματ διακοσμήσεις
• RealWood® - φύλλα διακόσμησης από ξύλο για μοναδική εμφάνιση και αίσθηση
• Βιώσιμο χάρη στον ανακυκλωμένο πυρήνα

ΑΝΩΤΕΡΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Το σύστημα GEALAN-LINEAR® έχει πολύ καλές θερμομονωτικές ιδιότητες σε μια κατασκευή βάθος 74 mm. Οι έξι θαλάμοι του στο πλαίσιο και πέντε θαλάμοι στο φύλλο υποστηρίζουν την αποτελεσματική θερμομόνωση. Το πρωτοποριακό κεντρικό παρέμβυσμα διακόπτει το ροή θερμότητας από μέσα προς τα έξω. Οι θερμομονωτικές ιδιότητες δοκιμάστηκαν και επιβεβαιώθηκε από το Ινστιτούτο IFT στο Rosenheim.

* Βάση υπολογισμού: συναρμολόγηση γυαλιού με φιλμ θερμικής προστασίας και «Ultimate Swisspacer“, σε τιμή Uf = 1,0 W/(m²-K)

Έξι θαλάμοι στο πλαίσιο.

 

Πέντε θαλάμοι στο φύλλο.

 

Τρία λάστιχα!

Λάστιχο κεντρικής στεγάνωσης!

 

Υδατοστεγανότητα:

Κατηγορία .......

Αεροδιαπερατότητα:

Κατηγορία .....

Ανεμοπίεση:

Κατηγορία ......

Ηχοδιαπερατότητα

......dB

Πάχος υαλοπίνακα

28-41mm

Θερμοδιακοπή

uPVC

Θερμοπερατότητα

Uf = 0.8 – 1.0 W/(m2K)

ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ

G-U UNI-JET MULTILOCK

 

Η DRYTECH HELLAS έχει επιλέξει τον τελευταίας τεχνολογίας μηχανισμό UNI-JET της G-U. Ευφυείς τεχνικές λύσεις, που διαμορφώνουν ένα έξυπνο σύστημα με εξαρτήματα του περιμετρικού μηχανισμού που προσαρμόζονται  μεταξύ τους με ακρίβεια. Ο μηχανισμός UNI-JET έχει σχεδιαστεί με στόχο την ευκολία στην ρύθμιση και στον χειρισμό. Εκτός από το άνετο άνοιγμα και κλείσιμο, σημαντικό ρόλο παίζει στους μηχανισμούς παραθύρων και η αντιδιαρρηκτική προστασία.
Ο τύπος του κεντρικού συστήματος κλειδώματος είναι πάντα ίδιος, ανεξάρτητα από τα στάνταρ ασφάλειας - από τη βασική ασφάλεια μέχρι τις ελεγμένες κατηγορίες αντιδιαρρηκτικής προστασίας RC1/WK1 έως και RC3/WK3.

Κρυφοί μεντεσέδες

Εντελώς κρυφοί μεντεσέδες ικανοποιούν υψηλές απαιτήσεις ως προς τον σχεδιασμό, την άνεση και στον χειρισμό, ανοίγοντας νέες δυνατότητες για τη διαμόρφωση και το σχεδιασμό των παραθύρων. Δεν υπάρχουν τρύπες στην κάσα, δεν προκαλείται ζημιά κατά τις εργασίες και είναι ελεγμένα από το ift Rosenheim για αντοχή σε φύλλο έως και 130Kg. Χάρη στους εντελώς κρυφούς μεντεσέδες, τα προφίλ των παραθύρων γίνονται το οπτικό σημείο αναφοράς προσφέροντας μια κομψή συνολική εμφάνιση με καθαρές γραμμές στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό παρέχοντας ταυτόχρονα ίδια λειτουργικότητα και ασφάλεια.

Cleverle

Τα ρυθμιζόμενα κλείστρα του περιμετρικού μηχανισμού G-U Uni-Jet προσφέρουν ιδανικές ιδιότητες λειτουργίας και εύκολη ρύθμιση. Επιπρόσθετα, η έξυπνη τεχνολογία Cleverle, που ενσωματώνουν, εξομαλύνει αποστάσεις φύλλου με κάσα από 8,5 έως 15 mm για αυτόματη ρύθμιση μικρών ανοχών, ιδανικές ιδιότητες λειτουργίας και ευκολότερη συντήρηση.

Ανορθωτής φύλλου με ασφάλεια ανάκλισης

Ο ανορθωτής φύλλου ανασηκώνει το φύλλο απαλά στη θέση κλειδώματος. Έτσι επιτρέπει τον άνετο χειρισμό και προλαμβάνει λανθασμένους χειρισμούς, οδηγώντας το φύλλο στην σωστή θέση λειτουργίας και εμποδίζοντας ταυτόχρονα το κρέμασμα (απορρύθμιση) του. Επίσης η ασφάλεια ανάκλισης εμποδίζει κάθε λάθος κίνηση του χερουλιού. Όλα αυτά εξασφαλίζουν μια σταθερή και σωστή λειτουργία του κουφώματος..

Πολυεπίπεδος εξαερισμός

Το πρωτοποριακό σύστημα ανάκλισης επιτρέπει την επιλογή μεταξύ δύο διαφορετικών θέσεων ανάκλισης, ικανοποιώντας κάθε ανάγκη εξαερισμού. Επίσης διαθέτουν ένα αποτελεσματικό σύστημα σταθεροποίησης που διατηρεί τα φύλλα σταθερά στην θέση της ανάκλισης ακόμη και σε έντονη ανεμοπίεση.

Προστασία ferGUard

Όλα τα εξαρτήματα του περιμετρικού μηχανισμού G-U Uni-Jet έχουν ειδική επίστρωση νανοτεχνολογίας ferGUard η οποία προστατεύει αποτελεσματικά από τις επιδράσεις του περιβάλλοντος τον μηχανισμό, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια άψογη λειτουργία και εμφάνιση. Αυτό περιλαμβάνει γαλβανισμένο το βασικό υλικό, παθητικοποίηση με νανοσωματίδια και στη συνέχεια οπτική σφράγιση.

Όλα τα εξαρτήματα του περιμετρικού μηχανισμού G-U Uni-Jet διαθέτουν CE πιστοποιημένo από το ανεξάρτητο ινστιτούτο ift Rosenheim.

ΛΑΒΕΣ - ΠΟΜΟΛΑ

Κουφώματα εξοπλισμένα με λαβές Hoppe Secustik.

Hoppe Secustic

Toulon

 

Hoppe Secustic

Metz

 

Hoppe Secustic

New York

 

Hoppe secustic

Atlanta

 

Hoppe secustic

Luxenburg

 

Hoppe secustic

Tokyo

 

ΧΡΩΜΑΤΑ

Η σειρά secustic προσφέρει έξι αποχρώσεις ηλεκτροστατικής βαφής.

ΛΕΥΚΟ

ΜΑΥΡΟ

ΑΣΗΜΙ

ΧΡΩΜΙΟ

ΑΝΘΡΑΚΙ

ΜΠΡΟΝΖΕ

ΣΥΜΒΑΤΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

ΔΙΠΛΟ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ

TRIPLEX ΔΙΠΛΟ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ

TRIPLEX ΔΙΠΛΟ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ

ΤΡΙΠΛΟ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ

TRIPLEX ΤΡΙΠΛΟ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ

TRIPLEX ΤΡΙΠΛΟ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

Τυπικά διακοσμητικά φύλλα

ΤΥΠΟΛΟΓΙΕΣ

Όλες οι διαθέσιμες τυπολογίες

Μονόφυλλο σταθερό

Μονόφυλλο ανοιγόμενο-ανακλινόμενο

Ανοιγόμενο - ανακλινόμενο με φεγγίτη

Δίφυλλο ανοιγόμενο - ανακλινόμενο

Δίφυλλο ανοιγόμενο - ανακλινόμενο με φεγγίτη

Μονόφυλλο ανοιγόμενο-ανακλινόμενο

TOP