ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗ ΣKΙΑΣΗ

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΚΙΑΣΗΣ

Η ηλεκτροκίνητη σκίαση Cronos είναι η ιδανική λύση για κουφώματα μεγάλων διαστάσεων ή περιορισμένης πρόσβασης καθώς επίσης για εξωτερικά αίθρια και πέργκολες.

Η Cronos διατίθεται με 4 διαφορετικούς τύπους κουτιού, ανάλογα με τις διαστάσεις του ανοίγματος και τις απαιτήσεις της κατασκευής.

ΣΥΣΤΗΜΑ ZIP

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΕΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

Χαρακτηρίζεται απο την ύπαρξη ειδικού φερμουάρ (σύστημα Zip) στις άκρες του πανιούγια πλήρη συγκράτηση στους ειδικά σχεδιασμένους οδηγούς και απεριόριστη ορατότητα και αντοχή σε ισχυρούς ανέμους.

H CRONOS ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ BLACK OUT & ΔΙΑΤΡΗΤΟ ΥΦΑΣΜΑ

Τα υφάσματα που χρησιμοποιούναι γι αυτό το προϊόν ποικίλουν ανάλογα με την εφαρμογή. Ενδεικτικά η Cronos μπορεί να κατασκευαστεί με black-out ή διάτρητο ύφασμα εξωτερικού χώρου σε διάφορες αποχρώσεις. Τα παραπάνω σε συνδυασμό με το σύστημα ZIP (ειδικό αντιανεμικό φερμουάρ περιμετρικά του πανιού), προσφέροθν απεριόριστη αντοχή στην ανεμοπίεση.

Οι πλαϊνοί διαρούμενοι οδηγοί είναι ειδικά σχεδιασμένοι έτσι ώστε να μην επιτρέπουν στο ύφασμα να βγαίνει εκτός ακόμα και σε περιπτώσεις πολύ δυνατών ανέμων.

Η κίνηση του προϊόντος γίνεται με ενσύρματο ή ασύρματο μοτέρ. Τα μοτέρ που έχουν επιλεγεί μετά απο ενδελεχή έρευνα είναι πολύστροφα με σκοπό την όσο το δυνατόν γρηγορότερη κίνηση του προϊόντος.

Τα προφίλ μπορούν να βαφτούν ηλεκτροστατικά ή να ανοδιωθούν σε οποιαδήποτε διαθέσιμη απόχρωση ανάλογα με την προδιαγραφή του έργου.

Γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας 5 ετών για τα ηλεκτροκίνητα συστήματα Cronos και 2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας για τα υπόλοιπα μέρη της σήτας.

Περιγραφή: Ηλεκτροκίνητη σκίαση κάθετης κίνησης
Λειτουργία: Ηλεκτροκίνητη με μοτέρ
Προτεινόμενη χρήση: Κούφωμα μεγάλων διαστάσεων ή με περιορισμένη πρόσβαση
Απαιτούμενος χώρος: > 80mm
Μέγιστες διαστάσεις: Π: 595cm x Y: 400cm
Απόχρωση προφίλ: Ηλεκτροστατική βαφή, Ανοδίωση, Απομίμηση ξύλου
Στοκ αποχρώσεις: RAL 9010 (λευκό)
Τύπος πανιού: Black out & Διάτρητο
Απόχρωση πανιού: Αποχρώσεις Λευλού, Γκρί, Μπέζ, καφέ 
Εναλλακτικός τύπος πανιού: Ύφασμα σκίασης, ύφασμα συσκότισης, διάφανη Ζελατίνα
Τρόπος κλεισίματος: -
Επιπλέον επιλογές: -
Πιστοποίηση: Σήμανση CE βάσει EN 13561:2014
Η σωστή συντήρηση και η συνετή χρήση των αντικωνωπικών συστημάτων παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο προσδόκιμο της διάρκειας ζωής των υλικών και κυρίως του πανιού.
Παρακάτω θα διαβάσετε κάποιες συμβουλές και παρατηρήσεις οι οποίες θα σας βοηθήσουν να προστατέψετε τα προϊόντα σας και να επεκτείνετε τον χρόνο ζωής τους όσο το δυνατό περισσότερο.
Οι σήτες πρέπει να λειτουργούν σύμφωνα με τις υποδείξεις του κατασκευαστή. Φροντίστε να ενημερώσετε όλα τα μέλη της οικογενείας για την σωστή χρήση τους.
Οι σήτες είναι χρήσιμες μόνο όταν τα κουφώματα σας είναι ανοιχτά. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση πρέπει να είναι ανοιχτές (μαζεμένες) ώστε να προστατεύονται από τις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου, από τη σκόνη και την αντανάκλαση των κρυστάλλων του κουφώματος.
Δεν πρέπει να παραμένουν κλειστές (σε ανάπτυξη) σε περιπτώσεις που υπάρχει δυνατός αέρας. Στην πλειοψηφία τους οι αντικωνωπικές σήτες δεν έχουν αντιανεμικές ιδιότητες.
Ο χρήστης πρέπει να φροντίζει για την καθαριότητα των συστημάτων σήτας. Χώμα, σκόνη, αλμύρα, χημικά, τρίχες μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στη λειτουργία του προϊόντος.
Το προϊόν πρέπει να καθαρίζεται περιοδικά με νωπό πανί βρεγμένο με νερό ή ουδέτερο καθαριστικό. Σε περίπτωση που καταβρέξουμε το προϊόν με λάστιχο, πρέπει να γίνει μόνο στην επιφάνεια του πανιού σήτας. Σε αυτή την περίπτωση το προϊόν πρέπει να στεγνώνει πλήρως προτού το ανοίξουμε (μαζέψουμε). Μην χρησιμοποιείτε πιεστικά νερού και χημικά καθαριστικά για τον καθαρισμό της σήτας καθώς μπορούν να καταστρέψουν το προϊόν.
Ο χρήστης πρέπει να φροντίζει για τον συχνό καθαρισμό του κάτω οδηγού αλουμινίου ή της κάτω ταινίας οδήγησης ώστε το προϊόν να λειτουργεί ανεμπόδιστα και να μην μαζεύει σκόνη στο εσωτερικό του.
Σε περίπτωση που υπάρχουν κατοικίδια στο χώρο που έχουν τοποθετηθεί οι σήτες, δεν πρέπει να έρχονται σε άμεση επαφή με το προϊόν.
Οι σήτες δεν σας προστατεύουν από τρωκτικά ή ερπετά κάθε είδους.
Έλεγχος και επισκευή των προϊόντων GS γίνεται μόνο στις εγκαταστάσεις της εταιρείας από εξουσιοδοτημένο προσωπικό.
Όλα τα προϊόντα που κατασκευάζονται απο την GS AEBE διαθέτουν σήμανση CE η οποία βρίσκεται κολλημένη πάνω στο προϊόν. Η σήμανση δεν πρέπει να αφαιρείται καθώς αποτελεί την ταυτότητα του προϊόντος και εφόσον αφαιρεθεί παύει να ισχύει η εγγύησή του.
Η εγγύηση καλής λειτουργίας δεν καλύπτει βλάβες από κακή χρήση, κακή τοποθέτηση, φθορές από δόλο ή κακή συντήρηση.

Η Σκίαση CRONOS xρησιμοποιείται συνήθως σε παράθυρα και μπαλκονόπορτες μεγάλων διαστάσεων.

Το προϊόν έχει δοκιμαστεί για αντοχή σε θάλαμο ανεμοπίεσης του πιο αναγνωρίσιμου ευρωπαϊκού κοινοποιημένου φορέα δοκιμών ift Rosenheim, και έχει επιτύχει:

-Τη μέγιστη κλάση (3), βάσει του προτύπου EN 13561-2004-09 + A1:2008-10 που αντιστοιχεί σε ονομαστική πίεση 110 N/m² (≈ 47 km/h) & πίεση τέστ ασφαλείας 132 N/m² (≈ 52 km/h).

-Τη μέγιστη κλάση (6), βάσει του νέου προτύπου EN 13561-2015-05 + AC:2016-03 που αντιστοιχεί σε ονομαστική πίεση 400 N/m² (≈ 90 km/h) & πίεση τέστ ασφαλείας 480 N/m² (≈ 98 km/h).

TOP