Ανακαλύψτε τις εσωτερικές και εξωτερικές κάμερες της Somfy

SOMFY ONE

ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ

Με τη Somfy One έχετε μια έξυπνη κάμερα ασφαλείας που κάνει πολλά περισσότερα από μια απλή κάμερα. Διαθέτει ενσωματωμένο ανιχνευτή κίνησης και ενσωματωμένη σειρήνα. Λειτουργεί εντελώς αυτόνομα αλλά αλλά και συνδυαστικά με όλη τη γκάμα προϊόντων Somfy Protect. Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση σε λίγα λεπτά. Διχειριστείτε τη κάμερα του σπιτιού σας από το κινητό σας μέσα απο την δωρεάν εφαρμογή Somfy Protect.

Η Somfy One είναι συμβατή με τους ψηφιακούς βοηθούς Google voice assistant και Amazon Alexa.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ & ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Υψηλής Ανάλυσης αισθητήρας Full HD 1080p/30fps, Νυχτερινή όραση (6µ.) µε µηχανικό φίλτρο υπερύθρων, Ψηφιακό ζουµ (8x), Ευρυγώνιος Φακός 130ο, Somfy Vision ανιχνευτής κίνησης (5µ.) , Ενσωµατωµένο Μικρόφωνο & Ηχείο, Ενσωµατωµένη Σειρήνα (90+dB), Αναγνώριση ήχου σειρήνας (καπνού, Co, συναγερµού...), Ανίχνευση διακοπής ρεύµατος, Προστασία κατά του βανδαλισµού (tamper protection), Ανίχνευση µπλοκαρίσµατος σήµατος (jamming detection), Επεκτάσιµο µε περιφερειακά ασφαλείας: 50 ανιχνευτές ανοίγµατος & κίνησης, 2 εξωτερικές & 2 εσωτερικές σειρήνες, 3 επιπλέον κάµερες, 50 µπρελόκ χρήστη

ΙΣΧΥΡΗ ΣΕΙΡΗΝΑ 90+DB

Εάν εντοπιστεί μια εισβολή στο σπίτι σας, θα ενεργοποιηθεί αυτόματα η σειρήνα της Somfy One 90+ dB για να αποτρέψει την περεταίρω εισβολή. Εναλλακτικά, έχετε τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε τη σειρήνα χειροκίνητα, με ένα μόνο κλικ από το κινητό σας.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ

Ενεργοποιήστε την λειτουργία "Ιδιωτικότητας" από το κινητό σας μέσω της εφαρμογής Somfy Protect για να κλείσετε το ηλεκτροκίνητο κλείστρο της κάμερας και να προστατέψετε την ιδιωτικότητά σας.

ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ

Από την εφαρμογή Somfy Protect του κινητού σας, έχετε τη δυνατότητα να δείτε οποιαδήποτε στιγμή τι συμβαίνει στο σπίτι σας.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΕΡΑ SOMFY

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ &
ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ HOME KEEPER

Η κάμερα που βλέπει τα πάντα και προστεύει την ιδιωτηκότητά σας.

Με την κάμερα ασφαλείας της Somfy, τίποτα δεν θα σας ξεφεύγει. Σε περίπτωση ανίχνευσης κίνησης, σας στέλνει ειδοποίηση στο κινητό.

Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση σε 10 μόλις λεπτά. Διαχείριση από το κινητό σας μέσα απο την δωρεάν εφαρμογή Somfy Protect.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΛΕΙΣΤΡΟ

Η κάμερα προστατεύει την ιδιωτικότητά σας αφού μόλις μπείτε στο σπίτι, το κλείστρο θα κλείσει.

ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

Η κάμερα ξεκινά την εγγραφή βίντεο μόλις ανιχνεύσει κίνηση, αλλά μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να μην αντιδρά σε περίπτωση που το κατοικίδιό σας περάσει τυχαία μπροστά από τηνκάμερα.

ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΝΤΕΟ

Μόλις η κάμερα ανιχνεύσει κίνηση, θα λάβετε αμέσως ειδοποίηση. Επιπλέον, η κάμερα θα καταγράψει ένα βίντεο 30 δευτερολέπτων, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν.

ΚΑΜΕΡΑ FULL HD

Μεγάλη ευκρίνεια για να μην σας ξεφεύγει τίποτα..

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΕΡΑ SOMFY

ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΗΝΑ

Η εξωτερική κάμερα της Somfy κάνει πολλά περισσότερα από το να παρακολουθεί απλώς το σπίτι σας. Μόλις ανιχνεύσει κίνηση, σας στέλνει ειδοποίηση στο κινητό. Ταυτόχρονα ενεργοποιείται η ενσωματωμένη σειρήνα για αποτροπή του διαρρήκτη. Μπορείτε ακόμα και να μιλήσετε από το μικρόφωνο ή να ακούσετε οτιδήποτε συμβαίνει καθώς διαθέτει μικρόφωνο και ηχείο.

Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ

ΥΕιδικά σχεδιασμένη να λειτουργεί ως το πρώτο φράγμα ασφαλείας για το σπίτι σας, η εξωτερική κάμερα Somfy αποτρέπει τους εισβολείς με τη σειρήνα και την έξυπνη ανίχνευση. Μόλις εντοπιστεί μια παρουσία, θα λάβετε αμέσως μια ειδοποίηση στο κινητό σας και θα σας σταλεί ένα βίντεο του συμβάντος. Στη συνέχεια, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την σειρήνα των 110dB από την εφαρμογή "Somfy Protect" και αν έχετε επιλέξει να συνδέσετε τον φωτισμό στην κάμερά σας, θα ενεργοποιηθεί αυτόματα έτσι ώστε να ενισχυθεί η αποτροπή.

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΙΣΒΟΛΗΣ

Λαμβάνετε βίντεο από το περιστατικό στο κινητό σας και αποφασίζετε αν θα ενεργοποιήσετε την σειρήνα μέσα από την εφαρμογή. Ο προβολέας που είναι συνδεδεμένος με την κάμερα ανάβει αυτόματα.

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λάβετε ειδοποίηση στο κινητό σας και χρησιμοποιήστε το μικρόφωνο της κάμερας για να μιλήσετε και να ακούσετε, απ'όπου κι αν είστε.

ΕΞΥΠΝΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ

Λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας που σας υπενθυμίζει να ενεργοποιήσετε την κάμερα.σετε δωρεάν.

Χωρίς ψευδείς ειδοποιήσεις!

Εκτός από την προηγμένη τεχνολογία ανίχνευσης που συνδυάζει ανάλυση εικόνας και ανίχνευσης θερμότητας, έχετε τη δυνατότητα να θέσετε περιοχές εκτός ανίχνευσης κίνησης, όπως για παράδειγμα τον κήπο του γείτονα.

Προσαρμόζεται σε κάθε είδους σπίτι!

Η Somfy Εξωτερική Κάμερα διατίθεται σε δύο χρώματα: Λευκό και Γκρι ανθρακί. Μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε σπίτι καθώς έχει τρεις τρόπους σύνδεσης ανάλογα με την υπάρχουσα ηλεκτρική εγκατάσταση. Σε υφιστάμενη αναμονή ρεύματος, σε παροχή από κοντινό φωτισμό και σύνδεση σε κοντινή πρίζα. Η Somfy Εξωτερική Κάμερα πληροί όλες τις προϋποθέσεις για την ενοποίηση του σπιτιού σας.

Διαχειριστείτε το εξωτερικό φως!

Για ακόμα μεγαλύτερη αποτροπή και άνεση, συνδέστε τη κάμερά σας με τον εξωτερικό φωτισμό. Τη νύχτα, το φως αποτρέπει τον εισβολέα ενώ παράλληλα φωτίζει τον δρόμο για δική σας ευκολία.

TOP