Έξυπνα παράθυρα!

Η άνεση αποκτά άλλο νόημα!

Connexoon Window

Κάντε τα ρολά σας έξυπνα!

 

Με την εφαρμογή Connexoon Window και την αντίστοιχη συσκευή οικιακού αυτοματισμού, χρησιμοποιήστε το smartphone σας για να ελέγξετε εξ αποστάσεως την τα οικιακά ρολά, τις κάθετες περσίδες, τις βενετικές περσίδες, τα παράθυρα οροφής της Velux, τον συναγερμό *, την εσωτερική σειρήνα, τους λαμπτήρες Philips HUE, τους ανιχνευτές ανοίγματος, τις κλειδαριές και τους αισθητήρες σας που χρησιμοποιούν την τεχνολογία io-homecontrol. Δημιουργήστε σενάρια ανοίγματος και κλεισίματος για τα οικιακά ρολά σας και ενεργοποιήστε τα μέσω της εφαρμογής στο smartphone σας. Ελέγξτε εξ αποστάσεως εάν τα έξυπνα ρολά σας είναι ανοιχτά ή κλειστά εάν δεν έχει καλό καιρό, από όπου κι αν βρίσκεστε. *Μη συμβατό με τη σειρά Somfy Protect.

Click & Go

Δημιουργήστε σενάριο στο Connexoon Window για να ενεργοποιείτε τον συναγερμό και να κλείνετε τα έξυπνα οικιακά ρολά σας και ενεργοποιήστε το από το smartphone σας.

Cocoon

Με την εφαρμογή Connexoon Window, προγραμματίζετε σενάρια για να ανοίγετε και να κλείνετε τα οικιακά ρολά σας, τα οποία συνδέονται με αισθητήρες καιρού για μεγαλύτερη άνεση ή συναγερμό για μεγαλύτερη ασφάλεια. Η σωστή προστασία του σπιτιού είναι πλέον παιχνιδάκι!

Πλήρης έλεγχος παραθύρων

Διατηρήστε τον έλεγχο ανεξάρτητα από την κατάσταση! Από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για smartphone για να ελέγξετε εξ αποστάσεως ότι τα έξυπνα ρολά ή οι βενετικές περσίδες σας έχουν κλείσει σωστά ή ότι ο συναγερμός σας έχει ενεργοποιηθεί.

Έξυπνη αυλόπορτα & γκαραζόπορτα!

Θα θέλατε να έχετε το κεφάλι σας απόλυτα ήσυχο όταν επιστρέφετε στο σπίτι;

Connexoon Access

Κάντε την αυλόπορτα και την γκαραζόπορτα σας έξυπνη!

 

Με την εφαρμογή Connexoon Access και την αντίστοιχη συσκευή οικιακού αυτοματισμού, χρησιμοποιήστε το smartphone σας για να ελέγξετε εξ αποστάσεως την αυλόπορτα, τη γκαραζόπορτα, τον συναγερμό *, τους λαμπτήρες Philips HUE, τις κλειδαριές και τους αισθητήρες που χρησιμοποιούν την τεχνολογία io-homecontrol. Χάρη στη λειτουργία γεωγραφικού εντοπισμού της εφαρμογής σας, μπορείτε να καταργήσετε όλους τους μικρούς καθημερινούς περιορισμούς και να έχετε το κεφάλι σας απολύτως ήσυχο όταν επιστρέφετε στο σπίτι. Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε τον έξυπνο εξοπλισμό σας όπως θέλετε και με τηλεχειριστήριο. *Μη συμβατό με τη σειρά Somfy Protect.

Καλωσορίσατε!

Χάρη στη λειτουργία γεωγραφικού εντοπισμού, η αυλόπορτα, η γκαραζόπορτα και τα φώτα σας ενεργοποιούνται αυτόματα λίγο πριν φτάσετε στο σπίτι. Κλείστε τα πάντα και πάλι αυτόματα μόλις παρκάρετε... Καλώς ήρθατε στο σπίτι σας!

Έλεγχος πρόσβασης

Ελέγξτε ότι ο συναγερμός έχει ενεργοποιηθεί και ότι η αυλόπορτα και η γκαραζόπορτα έχουν κλείσει καλά... Βεβαιωθείτε ότι το σπίτι σας είναι ασφαλές, ακόμα και όταν δεν είστε εκεί, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Έξυπνη αυλόπορτα!

Πλησιάστε στο σπίτι σας και η αυλόπορτα θα ανοίξει αυτόματα! Το connexoon είναι συμβατό με τον ασύρματο εξοπλισμό τεχνολόγιας io και η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για smartphones Android και IOS.

Έξυπνη τέντα και πέργκολα

Πώς θα σας φαινόταν ένας νέος τρόπος ζωής;

Connexoon Terrace

Κάντε την τέντα και την πέργκολα σας έξυπνη!

 

Με την εφαρμογή Connexoon Terrace και την αντίστοιχη συσκευή οικιακού αυτοματισμού, χρησιμοποιήστε το smartphone σας για να ελέγξετε εξ αποστάσεως τις τέντες και τα φώτα σας που χρησιμοποιούν την τεχνολογία io-homecontrol. Δημιουργήστε σενάρια στο smartphone σας και επαναλάβετέ τα όπως σας αρέσει. Ελέγξτε εάν ο έξυπνος εξοπλισμός σας είναι ανοιχτός ή κλειστός εάν δεν έχει καλό καιρό, από όπου κι αν βρίσκεστε.

Δημιουργία ατμόσφαιρας

Δημιουργήστε εξατομικευμένες ατμόσφαιρες. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Connexoon Terrace για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα σενάρια που χρησιμοποιούν τον έξυπνο εξοπλισμό σας: λαμπτήρες Philips Hue, μουσική, εξωτερικές ρολοκουρτίνες, αισθητήρες ή πέργκολα και επαναλάβετέ τα με ένα μόνο κλικ.

Shoot & Replay

Για να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας ατμόσφαιρες, τραβήξτε απλώς μια φωτογραφία τους με το smartphone σας! Στη συνέχεια, μπορείτε να τις επαναλάβετε ενεργοποιώντας το σχετικό σενάριο στην εφαρμογή Connexoon Terrace!

Διπλός έλεγχος

Διατηρήστε τον έλεγχο ανεξάρτητα από την κατάσταση! Ελέγξτε τη θέση του έξυπνου συστήματος σκίασης του αιθρίου σας εξ αποστάσεως μέσω της εφαρμογής σας. Εάν δεν έχει καλό καιρό, κλείστε το εξ αποστάσεως για να το προστατεύσετε.

CONNEXOON BOX

Δύο εφαρμογές σε μια συσκευή.

Τα οφέλη της σύνδεσης με το σπίτι και τις συσκευές σας, είτε είστε προσωπικά παρών ή μακριά από το σπίτι.
Δύο λειτουργίες που μπορούν να χρησιμοποιήθουν ταυτόχρονα και προσφέρουν ηρεμία και ευεξία που κάνουν τη ζωή στο σπίτι ακόμα πιο ευχάριστη.

CONNEXOON WINDOW & ACCESS

Επιλογή από 2 εφαρμογές για έλεγχο από smartphone
2 περιβάλλοντα σπιτιού: παράθυρο και πρόσβαση.

CONNEXOON WINDOW & TERRACE

Επιλογή από 2 εφαρμογές για έλεγχο από smartphone
2 περιβάλλοντα σπιτιού: παράθυρο και τέντα.

CONNEXOON RTS

Το Connexoon RTS σάς επιτρέπει να συγκεντρώνετε, να ελέγχετε και να προγραμματίζετε εσωτερικές περσίδες, κουρτίνες, πόρτες γκαράζ, πόρτες και φωτισμό που συνδέονται με RTS.
Έλεγχος μέσω εφαρμογής ή φωνητικού βοηθού.

TOP